2015. április 16., csütörtök

Csokoládé mely ebben a formájában nem hizlal....

Sziasztok!

Általában ha meghalljuk, hogy csokoládé mindenkinek a finom étkezési formája jut eszébe és hogy milyen finom! :) Mert mindannyian szeretjük a csokoládét.


Csokoládé nem csak akkor fejti ki kiváló hatásait amikor megesszük, hanem ha a bőrünkre kenjük. De nem csak úgy, hanem egy remek masszázs során. 

A csokoládé mint köztudott endorfint termel (boldogság hormont). 

Több mint 800 molekulájának, köszönhetően a csokoládé hidratálja és tonizálja a bőrt. Ásványi anyag tartalma pedig bőrpuhító, revitalizáló hatású. A kakaóvajat tartalmazó termékek tisztítják, ápolják és védik a bőrt. A csoki antioxidáns hatásának köszönhetően gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, ezért szépíti, kisimítja, feltölti, vitalizálja a bőrt. Csokoládé masszázs tökéletes elmerülés a fizikai és mentális "jólétben".

Ami nagyon fontos, hogy a csokoládénak ez a formája nem hizlal!

Hogyan is képzelj el egy ilyen masszázst:
90 perces teljes testmasszázs során fejti ki a csokoládé legkedvezőbb hatását.

   Masszázs elején egy bőrradírral mely mézet és mandula-őrleményt tartalmaz eltávolítom az elszarusodott hámréteget, hogy a hatóanyagok sokkal mélyebbre juthassanak.
 Következő lépésben egy magas kakaóvaj és narancsolaj tartalmú krémmelvégigmasszírozom a bőrt. Ennek a krémnek erős energetizáló, bőrfeszesítő hatása van, javítja az anyagcserét, erősen feltölti a szervezetet.   Masszázs után védelmező hatása van a bőr puha tapintású lesz. A krém mellé egy csokoládéval, édesmandulával illetve koffeinnel dúsított olajat használok, ami magas energetizáló hatású. Növeli a stresszel szembeni védekező képességet.
  Utolsó lépésben a hátra egy csokoládé pakolást teszek, mely bőrfeltöltő készítmény, megköti és semlegesíti a bőr öregedéséért felelős szabad-gyököket, lassítja az öregedés folyamatát. 



Attól nem kell félni, hogy az ember tiszta csokisan fog haza menni, a bőr magába szívja a csokoládé illatát, illetve minden hatóanyagát én pedig a fölösleget vizes szivaccsal letörlöm a végén.

Kezelés után a bőr nagyon puha tapintású lesz, és kipihent! :)

Stressz oldó, kedélyjavító hatása különleges kényeztetés testnek és léleknek egyaránt!

Hívj és foglalj időpontot most!
+3620-284-4699
Vincze Klaudia



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése