2014. március 2., vasárnap

Kezeléseink kicsit részletesebben...

Masszőrünk mai bejegyzésben kicsit részletesebben ismerteti, hogy milyen kezeléseink vannak és melyik mire jó!

Relaxáló masszázs (90 perc) 3990.- 

Ezt a kiemelten hosszú ideig tartó masszázst olyanoknak ajánlanám aki alaposságra törekszik, aki szeretné ha a teste minden pontját jól átmasszíroznák, aki a kényeztetésre, felfrissülésre, megnyugvásra vágyik. E masszázs típus alkalmával a teljes test masszázsra megtörténik. 
Ez az időtartam nem tartalmazza az öltözködés és a vetkőzés folyamatát is, ezért fontos a pontos, vagy akár a pár perccel előbbi érkezés!

Fájdaloműzőhát masszázs (30 perc) 2490.-

Ez a masszázs a hátra koncentrál. 
A masszőr 30 percen keresztül a háton letapadt izmok fellazítását végzi, és a csomóktól megszabadítja. Ezt a fajta masszázst annak ajánlanám, aki kifejezetten csak hátára szeretne koncentrálni. Problémától függően akár heti többszöri alkalommal is javasolható.
Ez az időtartam nem tartalmazza az öltözködés és a vetkőzés folyamatát is, ezért fontos a pontos, vagy akár a pár percel előbbi érkezés!

Mézes masszázs (kb 15 perc) 990.-
Ez a fajta masszázs típus elsőre jól hangzik és kellemesnek gondolja az ember de csalóka, viszont nagyon szép lesz a  bőr tőle és jól fellazítja az izmokat is!
Masszázsnak nevezzük, de tulajdonképpen nem sok köze van a hagyományos masszázshoz. A kezelés elején a vendég hátára folyatják a mézet, amit azután egyenletesen eloszlatnak. A masszőr rányomkodja a tenyerét, majd felemeli és a méz szívó hatásának köszönhetően a bőr felső rétege is felemelkedik. Ezáltal az apró hajszálerek és a pórusok kitágulnak, ami nemcsak a vérkeringést fokozza, de serkenti a salakanyag távozását a szervezetből. miközben a méz magába szívja a távozó méreganyagot, mélyen a bőr alá hatolva a szövetekbe juttatja a szervezet számára oly fontos vitaminokat, enzimeket és a mézben lévő többi ásványi anyagot. Ennek köszönhetően a bőr látványosan kisimul és selymes puhává válik.
Fájdaloműzőhát masszázs mellé kérhető.
Méregtelenítő, izomlazító, és stressz oldó masszázsok mellé ajánlanám!


Köpölyözés (+10 perc) 700.-

A köpölyözés külső, fizikális gyógymód. 
A köpölyözés során a vákuum hatására a kezelt területen a kapillárisok kitágulnak, ez friss vér és több oxigén beáramlását teszi lehetővé, ami egyenletesen átjárja a kötőszöveteket. Az elhasznált vért, a nyirok- és anyagcsere végtermékeit a véráramba pumpálja, amelyek a vesék irányába áramlanak. Megtisztítja a szöveteket a salakanyagtól. A vákum szívóhatásával vérbőséget okot az adott területen, javul az itt lévő bőr, izom, valamint a területhez tartozó szervek vérellátása, vérkeringése, anyagcseréje, valamint a helyileg fellépő vérbőség aktivizálja a szervezet egy vagy több meridiánját, s így fokozza a bioenergia áramlását.
Méregtelenítő masszázsok mellé ajánlom, illetve a fájdalmas pontok lazítására.

Leírni az élményt nem lehet, ezért is javasoljuk, hogy foglalj időpontot most és próbáld ki a saját bőrödön!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése