2014. március 17., hétfő

Mangó Masszázs élete - első rész

Mangó Masszázs életéről írnék néhány szót....

Aki követ minket bizonyára tudja hogy szeretnénk új helyre költözni ahol egy szép igényes szalont tudunk kialakítani!
Hónapok leforgása alatt sikerült megtalálni a tökéletes helyet, és a lakókkal is sikerült megegyeznünk! Egyetlen egy feladatunk van most ami kicsit hosszadalmasra nyúlhat hogy az egész üzlethelyiséget fel kell újítanunk, de így legalább a mi elképzeléseink szerint tudjuk kialakítani egy igényes szép szalont! Most gondoltuk, hogy bemutatjuk nektek, hogyan is haladunk és hogy néhány tippet adjuk hogyan lehet minimális összegből felújítani egy üzlethelyiséget!

Aki Tatai az bizonyára tudja, vagy látta már hogy hol készülődünk, viszont aki nem vagy nem jár nyitott szemmel annak titokban tartjuk. Egyelőre annyit árulok el, hogy Tatán egy elég forgalmas helyen fogunk nyitni. A felújításhoz annyi segítséget kaptunk, hogy a lakóközösség finanszírozta a bejárati ajtó illetve ablakcserét, a többi felújítás ránk vár. 

Így nézett ki az üzlethelyiség amikor megkaptuk a kulcsokat





Nem túl bizalomgerjesztő a látvány, volt vele munka rendesen. Két réteg tapéta a falon, azt letépni, a mellékhelyiségben félig fel van verve már a járólap mert csőtörés volt korábban így a maradékot fel kellett vernünk, illetve mi ettől a csodálatos kék csempétől is megváltunk.

Belevágtunk a munkába

Tapéta leszedése több napig tartott, valahol nagyon könnyen lejött, valahol viszont nagyon jól sikerült felragasztani és vakarni kellett a falról. Szerencsénkre a legtöbb helyen szépen lejött a tapéta.




Aminek mi nagyon örültünk, hogy a tapéta leszedése után aránylag szép falfelület maradt. Ezt egy picit kell már csak megkapirgálni, hogy sima is legyen és a maradék tapéta ragasztó is lejöjjön a falról. A kisebb hibákat kell még kijavítani és lehet festeni is. 

Mivel inkább csak hétvégéken tudunk dolgozni  így kicsit lassabban haladunk, így az elmúlt két hétben a tapétától váltunk meg.

Folytatás hamarosan.....


Addig is ajánlom Facebook oldalunkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése